Ajme koliko nas je!

by - 17.1.10


Prvi put učestvujem u ovoj igri, te se domaćici unaprijed ispričavam ako sam nešto krivo odigrala . Nada s Just good food domaćica je igre Ajme koliko nas je, koju je pokrenula Monsoon a tema je SIR. Do sada sam objavila puuno recepata sa sirom, a prijavljujem Guinessov crni kolač s pjenom jer je pomalo neobičan i pomalo fantastičan!

Ostali recepti sa sirom, već objavljeni:

Još uvijek gladni?

5 komentara

  1. Kada sam se prvi put uključila u igru stvarno sam imala tremu, kao da sam ponovo u školi i imam javni nastup. Pitala sam se kako će me ostale učesnice prihvatiti s obzirom da su se one već zbližile i odigrale desetak krugova prije toga.
    Tvoji recepti su mi zanimljivi, a naročito ovaj Guiness kolač. Pjenica je tako lijepa. Inače kolač je jednom prilikom predložen za Kuvarijacije i da je izabran sigurno bi ga probala napraviti jer me jako zamima okus.
    Parmigiana di melanzane sam radila 8više puta), a Mac'n'cheese je klasika koju pravim često već godinama. Inače omiljeno jelo iz vrtića, produženog boravka i meni i mojoj djeci.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro došla u igricu :))))...
    Sve mi izgleda tako slasno...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj kolač je vrh,znas da ću ga praviti.Ostalo je odlicno.Ja nikako da stignem da napravim nesto konkretno slatko za Ajme...jos smisljam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Guinessov kolač radila sam već nekoliko puta i svaki puta ne mogu vjerovati koliko je dobar! To me najviše oduševljava kod njega: gotov je za čas, a okus je fantastičan! Najbolje je biskvit ipeći dan ranije, da malo "otpusti", iako je prilično vlažan, a onda drugi dan napraviti pjenicu.
    Na sreću imam puno jela na ovomjesečnu temu, inače ne bih mogla učestvovati - manjak vremena, ali to već znate!
    Cosmo2503: izgleda da volimo iste stvari, melanzane su me oduševile - jest da je priprema malo zahtjevna, ali su zbilja odlični.
    Vera: vidjela sam tvoj drugi blog i svakako ću češće navratiti, sviđa mi se, ali naporno je voditi nekoliko blogova, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
  5. Super zvuči ovaj kolač, ali ima jedna mala sitnica..da nisam slučajno naletila na tvoj blog, nebih znala da si u igri..zato ovim putem molim sve koji se igraju da kao što piše u pravilima putem E-maila pošalju slikicu i URL recepta...na moj mail..hvala!

    OdgovoriIzbriši

Volim i cijenim tvoj komentar. Hvala. ☆ Love and appreciate your comment. Thank you.