Uvjeti komentiranja

Cijenim pozitivne, pažljiv, znatiželjan i konstruktivne komentare. Ne volim nepristojne, zločeste ili zlonamjerne komentare. Na meni je da odlučim u koju skupinu spada Vaš komentar – blog je moj i imam pravo na to! 

Na blogu uvijek iznosim samo svoje mišljenje s kojim se ne morate slagati, kao ni s mišljenjem ostalih komentatora. Molim Vas da svoje neslaganje iskažete na primjeren i argumentiran način. Živa rasprava, koju ovo može potaknuti, više je nego poželjna. 

Posebno sam zahvalna na upozorenju da sam nešto ispustila, previdjela, krivo navela ili prevela. Isto se odnosi na sve eventualne tehničke poteškoće koje ometaju lagano praćenje mojeg bloga. Propusti se događaju i ovakva kontrola više je nego dobrodošla. 

U nekim slučajevima komentar će biti izbrisan. To će se dogoditi ako: 
• Komentar smatram spamom ili sumnjam da je spam. Ne gledam blagonaklono na samo promociju ili linkove postavljene u komentarima, osim ako su relevantni za sadržaj objavljenog posta. 
• Komentar sadrži vulgarne riječi. Duhovite aluzije su dobrodošle, dok prostotama i seksističkim izjavama nije mjesto u komentaru. 
• Komentar vrijeđa mene ili ostale komentatore. Razumijem da Vam se ne mora sviđati recept, post, autorica ili njezin pogled na svijet. Vaše neslaganje neka bude promišljeno i primjereno. 
• Komentar nije vezan uz temu.