Skromna rođendanska želja ☆ Modest birthday wish

by - 28.1.10

Modest birthday wish by Laka kuharica: warm bed, kind word, unlimited power.

Još uvijek gladni?

5 komentara

 1. E pa onda, laka kuharice, ako smo dobro shvatile :), želimo ti puno svega što si sama želiš u vrlo neskromnom obimu i začini sve s još puno lakih recepata i interesantnih postova kao I dosad!!! :) T&T

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga moja, neka ti se želja i ostvari. Kada nešto puno želiš onda se cijeli svemir uroti da ti se želja ispuni. I naravno puno lijepih i lakih recepata. U zdravlje!

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala na dobrim željama. Da li ste ikada razmišljale što biste kada bi vam se ispunila ova treća? Zgodna misao za uspavljivanje, zar ne? I da li bismo ostale iste osobe (znate ono da apsolutna moć apsolutno kvari)?

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga pridružujem se lijepim željama.
  O trećoj bi se dalo razmišljati... Najsmješnije je kada pitaju manekenke i misice što bi učinile da im se da neograničena moć ili vlast. Baš mi je jučer zapelo za oko da je jedna izjavila da bi ukinula novac. Mogu samo zarolati očima na takvu želju. Večeras ću leći sa mislima što bi bilo kad bi bilo tako. Iskreno, ne vjerujem da bi ostale iste. Moć je ipak moć.
  Pozdrav i sretan ti rođendan.

  OdgovoriIzbriši
 5. Sasvim sam sigurna da ne bih ostala ista. Naime jedno vrijeme bi većina nas pokušala same sebe ograničiti u svoj toj moći, ako smo iole odgovorne i svjesne, ali prije ili poslije bi proklizale nekud, jer ipak smo samo ljudi :)

  OdgovoriIzbriši

Volim i cijenim tvoj komentar. Hvala. ☆ Love and appreciate your comment. Thank you.

Instagram