O meni*Profile

BLOG JE MOJA SKROMNA POSVETA KUHARICAMA KOJE SU ME NAUČILE SVEMU: MAMI LJUBICI, BAKAMA ANI I MILICI, TE TETI BOSI; KĆERKI DUŠICI I SINU TOMI, VEĆ SADA VRSNIM KUHARIMA. I BUDUĆOJ KUHARICI, UNUČICI MILI ANAIS.

ZAŠTO SE OVAJ BLOG ZOVE LAKA KUHARICA?  
Zato što je namijenjen onima koji uživaju u jelu, ali ne žele provesti puno vremena u kuhinji spremajući zamamna jela i božanstvene kolače.

Srećem puno žena koje priznaju da im je kuhanje muka ili čak da ne vole kuhati. Drage moje, ima dana kada bih ne znam što dala da ne moram zaviriti u lonac, sjeckati luk, guliti krumpir. Svakodnevno kuhanje za porodicu najteži je, najzahtjevniji i najpotcijenjeniji posao.
Za sve kuharice sa zadrškom nudim recepte za fina, zdrava i hranjiva jela. Kuhajte i vi, baš kao i ja, po receptima koji će vam omogućiti da uz što manje truda i vremena postigne što bolji kulinarski rezultat. Recepti su laki, a jela se brzo pripremaju.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

THIS BLOG IS A MODEST DEDICATION TO GREAT COOKS THAT HAD TAUGHT ME EVERYTHING: MY MAMA LJUBICA, GRANDMOTHERS ANA AND MILICA, AND AUNT BOSA; TO MY DAUGHTER DUŠICA AND SON TOMO WHO ARE ALREADY EXCELLENT COOKS; TO THE FUTURE GREAT COOK, MY GRANDDAUGHTER MILA ANAIS.

WHY IS THIS BLOG TITLED EASY COOK? 
Because it is for those of you who love eating delicious food, but do not want to spend a lot of time in the kitchen.

I meet a lot of women who admit that they do not like to cook. Ah, mes semblable, mes sœurs, there are days when I would do unthinkable things just not to see a pot, chop onions, peel potatoes. Daily cooking for the family is one of the toughest, most demanding and unappreciated jobs.
For all reluctant cooks I offer delicious, healthy and nutritious recipes. You shall be able to prepare, easily and quickly, simple meals and achieve stunning culinary results.

CookEatShare Member
view my recipes
CookEatShare Member

Laka kuharica Express

Laka kuharica Express
Preuzmi besplatnu knjižicu recepata u pdf formatu

Prati me*Follow

Cool

Začini i začinsko bilje u kulinarstvu

Tablice zamjena za začine i začinsko bilje

Tablice zamjena za začine i začinsko bilje
Herb and Spice Substitution Charts