Laki sadržaj

Skromna rođendanska želja

28.1.10

JOŠ UVIJEK GLADNI? :: HUNGRY FOR MORE?

5 komentara

 1. E pa onda, laka kuharice, ako smo dobro shvatile :), želimo ti puno svega što si sama želiš u vrlo neskromnom obimu i začini sve s još puno lakih recepata i interesantnih postova kao I dosad!!! :) T&T

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga moja, neka ti se želja i ostvari. Kada nešto puno želiš onda se cijeli svemir uroti da ti se želja ispuni. I naravno puno lijepih i lakih recepata. U zdravlje!

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala na dobrim željama. Da li ste ikada razmišljale što biste kada bi vam se ispunila ova treća? Zgodna misao za uspavljivanje, zar ne? I da li bismo ostale iste osobe (znate ono da apsolutna moć apsolutno kvari)?

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga pridružujem se lijepim željama.
  O trećoj bi se dalo razmišljati... Najsmješnije je kada pitaju manekenke i misice što bi učinile da im se da neograničena moć ili vlast. Baš mi je jučer zapelo za oko da je jedna izjavila da bi ukinula novac. Mogu samo zarolati očima na takvu želju. Večeras ću leći sa mislima što bi bilo kad bi bilo tako. Iskreno, ne vjerujem da bi ostale iste. Moć je ipak moć.
  Pozdrav i sretan ti rođendan.

  OdgovoriIzbriši
 5. Sasvim sam sigurna da ne bih ostala ista. Naime jedno vrijeme bi većina nas pokušala same sebe ograničiti u svoj toj moći, ako smo iole odgovorne i svjesne, ali prije ili poslije bi proklizale nekud, jer ipak smo samo ljudi :)

  OdgovoriIzbriši

Volim i cijenim tvoj komentar. Hvala.*Love and appreciate your comment. Thank you.

CookEatShare Member
view my recipes
CookEatShare Member

Laka kuharica Express

Laka kuharica Express
Preuzmi besplatnu knjižicu recepata u pdf formatu

Prati me*Follow

Cool

Začini i začinsko bilje u kulinarstvu

Tablice zamjena za začine i začinsko bilje

Tablice zamjena za začine i začinsko bilje
Herb and Spice Substitution Charts