Sretna Nova! ☆ Happy New Year!

by - 31.12.09

Happy New Year! by Laka kuharica

Ovu, gotovo prošlu godinu, naučila sam živjeti za dan. Ne planiram puno i unaprijed, ne agoniziram o budućnosti. Nije to fatalizam, već jednostavni način da se svaki dan živi najbolje što se može. 
Postoje okolnosti koje sve mogu promijeniti, u čas. Iako želiš da sve bude kao nekada i po starome, znaš da to nije moguće, prihvatiš ono što nosi svaka pojedina zora i osjetiš se začuđujuće oslobođenom puno okova, predrasuda, svih onih "moraš". Jedino se umrijeti mora, a ako imaš sreće, možda i tu neminovnost odgodiš. Do tada, razmišljam kao famozna Scarlett: o tome ću misliti sutra, jer sutra je novi dan. Ovu rečenicu sam prvi puta pročitala s 14 godina i od tada je se držim, uvijek "in times of trouble".
Zato, drage moje i dragi moji, želim vam sretnu ne godinu, već svaki pojedini dan iduće godine!

Još uvijek gladni?

5 komentara

  1. Draga moja,sve najbolje!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da draga moja, već odavno tako živim - na jednodevne rate. I tebi svako dobro u svakom idućem danu iduće nove godine. Čin, čin:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. bas mi je drago da si ostavila komentar na sanelinom blogu i da sam te nasla. imas zaista zanimljiv blog i cudim se da te ranije nisam otkrila. sretna ti nova godina i svako dobro!:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala i da nam i dalje budeš jednako vesela kuharica. Tebi i obitelji još jednom sve najbolje u Novoj!

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo me opet: Imaš nagradicu na mom blogu!

    OdgovoriIzbriši

Volim i cijenim tvoj komentar. Hvala. ☆ Love and appreciate your comment. Thank you.